Kırklareli Vize İlçesinde 1997 yılında iki kişiyi silahla öldürdüğü iddiasıyla 30 yıl hapis cezasına çarptırılan Erol Satıcı, 19 yıldır saklandığı ormanlık alanda polis ekiplerince yakalandı.

Kırklareli Vize ilçesinde tartıştığı iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan zanlı, 19 yıldır saklandığı ormanlık alanda avcı gibi davranan polis ekiplerince yakalandı.

19 YILDIR SAKLANDIĞI BARAKADA YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre, Vize'de 1997 yılında tartıştığı iki kişiyi silahla öldürdüğü iddia edilen 46 yaşındaki Erol Satıcı, bir ormanlık alanda kendi imkanlarıyla yaptığı barakada saklanmaya başladı. 19 yıl boyunca bu barakada saklanan zanlı, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı.

AVCI KILIĞINDA YAKALADILAR

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, iki aylık çalışmanın ardından zanlının saklandığı yeri tespit etti. Eski bir sivil araçla zanlının saklandığı ormanlık alana giden ekipler, avcı olduklarını söyleyerek, bir süre Erol Satıcı ile sohbet etti. Erol Satıcı, daha sonra asayiş şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinde, çok pişman olduğunu ve cezaevinde kalmak istemediğini söylediği kaydedilen Satıcı, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine götürüldü.