Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden Site Spor, Ligde Son Sıralarda Bulunan Aşağı Sevindikli Spor’u 5-3 Mağlup Etti.

Site Spor sahaya Emre-Kadir-Ziya-Doğukan-Uğur-Abdulmelik-Yusuf-Serdar-Mazlum-Serkan-Mert ilk onbiriyle çıktı. Aşağı Sevindikli Spor ise Hilmi-Ender-Serdar-Günay-Ozan-Soner-Hüseyin-Özkan-Onur-Bilal ve Sertan onbiriyle sahaya çıktı.

Maçı İl Hakemlerinden Gökhan Üçüncü yaparken yardımcılıklarını ise Sadrettin Sayim ve Hasan Can Karaoğlu yaptı.

FORMA SPONSORU İLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİLER
Maç başlamadan önce Site Spor kulüp başkanı Yalçın Karamehmetoğlu, teknik heyet ve oyuncular, kulübün forma sponsoru olan Fuat Çiftçi ile hatıra fotoğrafı çekindiler.

SİTE SPOR HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Site Spor, henüz maçın başında Mert Arslanalp ile 1-0 öne geçti. Aşağı Sevindikli Spor yediği golün şokunu kısa sürede atlatırken, maçın ilk çeyreğinde 3 net pozisyondan yararlanamadı. Bu dakikalarda Site Spor kalecisi Emre yaptığı güzel kurtarışlarla kalesinde gole izin vermedi. Dakikalar 16’yı gösterirken gelişen Aşağı Sevindikli Spor atağında gelen golle durum 1-1 oldu. Bu dakikadan itibaren Site Spor ataklarını arttırdı.  Peş peşe Yusuf ile gol pozisyonlarına giren Site Spor’da 36. Dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Yusuf’un vuruşunu kaleci kurtardı.

Dakikada sağ kanattan topu iyi taşıyan Yusuf ters taraftaki Mert’i gördü. Mert’in ortasında güzel bir kafa vuruşu yapan Mazlum yeniden takımını öne geçirdi 2-1

İlk yarının uzatmaları oynanırken bu defa sahneye Site Spor’un tecrübeli isimlerinden Serkan Akyüz çıktı. Ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Serkan takımını 3-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARIDA MERT’İN GOLÜYLE BAŞLADI

Site Spor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başladı. Maçın ilk golünü atan Mert ikinci yarının başında kendisinin 2 takımının dördüncü golünü atarak maçta durumu 4-1 yaptı.

Dakikada 75’te Aşağı Sevindikli Spor durumu 4-2’ye getirdi. 80’de Mazlum’la bir gol daha bulan Site Spor farkı yeniden 3’e çıkardı 5-2

81 dakikada Aşağı Sevindikli Spor bir gol daha bulsa da maçın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Site Spor maçı 5-3 kazandı.

Site_Spor_A_Takim2016 Site_Spor_A_Takim2016-1 Site_Spor_A_Takim2016-2 Site_Spor_A_Takim2016-4 Site_Spor_A_Takim2016-3 Site_Spor_A_Takim2016-5