Ak Parti Tekirdağ İl Teşkilatı kulislerinde hareketli  anlar yaşanıyor. Uzun süredir görevden alınacak ilçe yönetimleri arasında adı geçen Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı, Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

İSTİFA DİLEKÇELERİ ALINDI

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Tekirdağ İl Koordinatörü Ünal Kacır`ın Çorlu İlçe Teşkilatına gelerek AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifa dilekçelerini aldığı öğrenildi. Çorlu İlçe Başkanlığı için kısa sürede genel merkez tarafından atama yapılacağı öğrenilirken,  görev değişikliğine gidilmesi beklenen başta Kapaklı ve Ergene Ak Parti İlçe teşkilatlarından da istifalarının isteneceği konuşuluyor.

KARAR GENEL MERKEZİN

Görevden alma sonrası gazetemizin telefonla ulaştığı Ak Parti il başkanı Ahmet Akçay kararın genel merkezin insiyatifinde alındığını belirtirken, “Görevden alma kararı Ak Parti Genel Merkezimizin kararı. Bu karar doğrultusunda Çorlu ilçe teşkilatımız görevden alındı. Diğer ilçeler için şuan için görevden alma söz konusu değil” açıklamasında bulundu.