7 Haziran Genel seçimlerinde HDP’nin yüzde 10 barajını geçmesiyle Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, şükür pilavı dağıtmıştı.

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gürsoy ve Şakir Demirel’de 1 Kasım Seçimlerinde Ak Parti’nin Tek Başına iktidara Gelmesi ve Çanakkale Belediyesi’ne Cevaben Eski Belediye Meydanında Şükür Pilavı Dağıttılar.

YÜZBİNLERCE ŞEHİDİMİZİN KEMİKLERİ SIZLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gürsoy, “Her bir metrekaresi şehit kanı ile yoğrulmuş bu güzel ülkemin güzel şehri Çanakkale’nin belediye başkanı 7 Haziran seçimleri sonrasında PKK’nın silahlı kolu ve siyasi temsilcisi HDP’nin barajı aştı diye pilav dağıtması orada yatan yüzbinlerce şehidimizin kemiklerini sızlatmıştır. Bu durum karşısında koalisyon görüşmelerinin olumsuz çıkmasından dolayı tekrar seçim kararı alınınca bende 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti tek başına, İş başına gelirse Kapaklı halkına pilav dağıtacağıma and içtim. Bugünde burada bunu yapıyoruz. Katılan bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

pilavakp Pilav-Erol Pilav-Erol1 Pilavv