Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Kapaklı ilçesinde düzenlenen koordinasyon toplantısında muhtarlarla buluştu.

Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kapaklı da diğer yeni ilçe olan Ergene gibi desteklenmesi gerekiyor.3 yılda birçok yatırım yaptık, herkesin bu eserlere sahip çıkması gerekiyor. Kapaklı’ya bir cami yapacağız kalan 2 yıl içinde de yapacağımız yatırımlarla Kapaklı’yı Tekirdağ’ın parlayan yıldızı yapacağız.” Dedi.

“3 YILDA BİRÇOK YATIRIM YAPTIK”

Hawthorn Otel’de gerçekleştirilen ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra Büyükşehir ve Kapaklı Belediye Melis Üyeleri, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, 14 mahalle muhtarı ile daire başkanları ve vatandaşların da katıldığı koordinasyon toplantısında  konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  Kapaklı Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler verdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı en büyük sorunlarının dere ıslahı olduğunu söyledi.

8 Koordinasyon toplantısında Kapaklı’da muhtarlarla buluşmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kapaklı’ya ve diğer ilçelere yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Kapaklı Büyükşehirden epey bir yatırım almıştır, daha da almaya devam edecektir. İrfan Mandalı, Kapaklı için bir Şanstır. Kapaklının sorunlarını bize getiriyor. Kapaklı da diğer yeni ilçe olan Ergene gibi desteklenmesi gerekiyor.3 yılda birçok yatırım yaptık, herkesin bu eserlere sahip çıkması gerekiyor. Kapaklı’ya bir cami yapacağız kalan 2 yıl içinde de yapacağımız yatırımlarla Kapaklı’yı Tekirdağ’ın parlayan yıldızı yapacağız” diye konuştu.

Muhtarların isteklerini ve önerilerini de dinleyen Albayrak tüm yatırımların kalan 2 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

“45 MİLYONLUK PROJE”

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da Teski’nin Kapaklı’da yaptığı ve bundan sonra yapacağı yatırımlarla ilgi muhtarlara bilgiler verdi.

Genel Müdür Şafak Başa Karaağaç kanalizasyon kolektör hattında sona gelindiğini ve mahalledeki kötü kokunun ortadan kalkacağını söyledi.

45 milyonluk proje ile birlikte Kapaklı’nın geleceğe yönelik içme suyu sorununun biteceğini söyleyen Başa, Kapaklı’ya yeni yapılacak içme suyu projesi hakkında muhtarları bilgilendirdi. Başa Kapaklı’ya toplamda 365 km yeni içme suyu hattı, 220 km kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile 4 adet de içme suyu deposu yapılacağının müjdesini verdi.