Uzun yıllar Kapaklı’da restaurant işleten Balıkçı Doğan, 2. Şubesini açtı.

14 Eylül 2017 Perşembe günü yapılan törenle ile Doğan Yılmaz, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Kapaklı Devlet Hastanesi karşısına 2. şubesini açtı. Törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, ÇTSO Eski Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyesi Mehmet Savaş, Optimed Hastanesi Genel Müdürü ve Hastane Ortağı Op. Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi ortaklarından Op. Dr. İlkay Kırkaç, Op. Dr. Levant kor, Kapaklı Kale Minibüsleri Kooperatifi Başkanı ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ziyaeddin Dubaz, STK Yöneticileri, Esnaflar ve birçok iş adamı katıldı.

BOL KAZANÇLAR DİLEDİLER

Açılış töreninde konuşma yapan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Doğan ve ailesine bol kazançlar diledi. Konuşmasında Yüzer,  ‘’Kapaklı’da Balıkçı Doğan’ı herkes çok iyi tanır. Bugün de yeni işyeri ile Kapaklımıza hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Çok güzel bir mekan hazırlamışlar. Allah utandırmasın. Kendisine işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve bol kazançlar diliyorum.’’ sözlerini kaydetti.

Kaymakam Mehmet Yüzer’in konuşması ardından söz alan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, ‘’Hızla gelişen ilçemiz, artan nüfusuna paralel olarak her gün yeni yeni işyerlerinin de açılmasıyla şehirleşmede de hızla ilerlemektedir. Bugün burada güzel bir mekanın daha açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. İlçemizde yıllardır hizmetlerinden söz ettiğimiz Balıkçı Doğan bugün 2. şubesini de açarak ilçe halkımıza ve bölge halkımıza hizmetlerini sürdürecek. İlçemizin böyle güzel mekanlara sahip olması sosyal yaşamımızın kalitesinin de artmasına katkı sağlamaktadır. İşletme sahibi Doğan Yılmaz’a ve ailesine yeni işyerlerinin de hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum’’ dedi.

‘’KATILIMINIZ BİZLERE GÜÇ VERDİ’’

Törende son konuşmayı ise mekan sahibi Doğan Yılmaz yaptı. Katılımcılara tek tek teşekkür eden Yılmaz, ‘’Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işyerimizin açılış törenine katılarak bizleri onurlandırdınız. Başta Kaymakamımız Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekilimiz Nalan Çolak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Belediye Meclis Üyelerimize, Optimed Hastanesi Yöneticilerine, STK Yöneticilerimize ve tüm davetlilerimize bugün bizlerin bu mutlu gününde yanımızda olmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Katılımınız bizlere güç verdi.’’ ifadelerinde bulundu.

Açılış kurdelesi kesilmesinin davetlilere ızgara balık ikramında bulunuldu.