Antalya’da düzenlenen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde 1. olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ve sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

‘’250 TAKIM KARŞISINDA ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL ETTİK’’

29 Haziran–5Temmuz tarihlerinde Bolu’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’nda 37 kiloda mücadele eden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Alperen Ayaz’ın, Türkiye şampiyonu olduğunu belirten Antrenör Vural Ayaz, “Daha sonra Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak 7-11 Ağustos tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda kentimizi temsil ettik. 250 takım ve 3 bin sporcunun katıldığı turnuvada takım olarak Türkiye Şampiyonu olduk” dedi.

4 SPORCU İLK 3’E GİRDİ

Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Minik Erkekler kategorisinde 36 kiloda mücadele eden Alperen Ayaz’ın 1. olduğunu sözlerine ekleyen Vural Ayaz, “Minik Bayanlar kategorisinde 27 kiloda mücadele eden Zeynep Hasret Yılmaz da Türkiye şampiyonu oldu. Minik Bayanlar kategorisinde 30 kiloda mücadele eden Sudenaz Kaya Türkiye 2.’si, Minik Bayanlar kategorisinde 57 kiloda mücadele eden Sıla Ece Erol ise Türkiye 3.’sü oldu. Şampiyon Spor Kulübü’nün diğer sporcularından Mecit Candoğan 30 kilo Minik Erkekler kategorisinde Türkiye 9.’su; Betül Rana Kaygısız ise 30 kilo Minik Bayanlarda Türkiye 13.’sü oldu.’’ ifadelerinde bulundu.

‘’SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR’’

Çerkezköy’ü ulusal turnuvada başarıyla temsil eden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularının ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Sporcularımızın bu başarıları bizleri gururlandırıyor. Öncelikle kentimizi başarıyla temsil ettiğiniz için tüm Çerkezköy halkı adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra başarılı sporculara altın ve çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette sporcu velileri de hazır bulundu.