Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal İletişim Sorumluları Nagihan Aktaş ile Metin Demirtaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetemizi ziyaret ettiler.

Basın ve Sağlık sektörünün birçok ortak noktası olduğunu söyleyen Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Sizlerde, bizlerde halka hizmet ediyoruz. Zor bir iş yapıyoruz. Bugünde zor şartlar altında çalışan siz basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret etmek istedik. Tüm basın dünyasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. “ dedi.

KAPAKLI’YA HASTANE PROJEMİZ VAR

Kapaklı’ya da bir özel hastane kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Pınarca yolu üzerinde bir hastane projemiz var. 1-2 ay içerisinde temel atabileceğimizi düşünüyoruz. Kapaklı gelişen bir bölge, projelerimiz hazırlandı, bakanlığa gönderildi. Gelecek cevaba göre hareket edeceğiz.” Diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetemiz imtiyaz sahibi Adem Çil’de Her zaman Optimed Ailesinin önemli günlerde basını unutmadığını söylerken, ziyaretleri için Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal İletişim Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş’a teşekkür etti.