Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında muhtаrlığın, fеdаkаrlık vе sеvgi gеrеktirеn zоr bir görеv olduğunu belirten Başkan İrfan MANDALI “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Biz Muhtarlarımızı en yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz” dedi.

Mesajında ayrıca, muhtarların, mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Mandalı “Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.