Yaz Spor Okulu çalışmalarını yakından takip eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Yüzme Kursu'nu ziyaret etti.

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları kapsamında bu yıl açılan Yüzme Kursu başladı. Yaz Spor Okulu çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu kapsamda Yüzme Kursu’nu ziyaret etti.

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda çocuklar için verilen eğitimler sürüyor. Çocuklarının yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri, faydalı bilgiler edinmeleri ve spor yapmalarını isteyen veliler, Yaz Spor Okulları’nın yolunu tutuyor. Yaz Spor Okulu’nda en çok ilgi gören bölümlerden biri de Yüzme Kursları oldu.

EĞİTİMLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Çocuklar Yüzme Kursu’nda hem eğleniyor, hem spor yapıyor, hem de faydalı bilgiler ediniyor. Yaz Spor Okulu sayesinde çocuklar yeni arkadaşlıklar da kurma şansı buluyor. Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu’nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha sonra yüzme kurs hocalarından eğitimler hakkında bilgi aldı.

'' ELİMİZDEN GELENİNİ EN YİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ'' 

Kapaklı Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, “Çocuklarımızın mutlulukları bizleri daha da mutlu ediyor.Biliyoruz ki tatile gitme şansı olmayan çocuklarımız var. Onlara yüzme kurslarımızda katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisi yapmaya devam edeceğiz.'' dedi.