Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan Emekliye Ayrıldı.

Çerkezköy Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak görev yapmakta iken 18.10.2010 tarihinde Kapaklı Belediyesi’nde Sağlık Memuru olarak göreve başlayan Özkan, 19.12.2011 tarihinde Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanmıştı. 6 yıldır Kapaklı Belediyesi’nde görev yapan Özkan 10.01.2017 tarihinde ise yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı.

MANDALI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Hizmetlerinden dolayı Özkan’a teşekkür eden kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI   “Çalışma yaşamında huzurlu, sağlıklı ve görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek çok önemlidir. Kendisi çok düzgün, görevini en iyi şekilde yerine getirebilme adına çalışmalarını sürdürmüş bir arkadaşımızdır. Kendisiyle her zaman uyumlu bir şekilde çalıştık. Devlet anlayışını en güzel şekilde sürdürmüştür. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, şahsıma ve belediyeye her zaman destek olmuştur. Böyle çalışkan arkadaşlar ile çalışmak benim için de ayrıca bir gurur. Aziz Bey'e bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diler, sağlıklı, mutlu bir ömür diler, tekrar hayırlı olmasını temenni ederim.'' dedi.

ÖZKAN: “BÖYLE BİR BAŞKANLA ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Emekliye ayrılan başkan yardımcısı Aziz Özkan’da, Kapaklı Belediyesi’nde huzurlu bir altı yıl geçirdiğini söyledi. Özkan, “Altı yıllık görev süremizde başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma dönemimiz oldu. Bunu da başkanımıza borçluyuz. Başkanımız işini çok iyi bilen ve seven, işini takip eden, vatandaşa hizmeti ibadet sayan bir insan. Böyle bir başkan çok az bulunur. Müdürlerimiz de tecrübeli ve hepsi de çok kaliteli. Belediyemizde işini seven ve iyi yapan bir kadroyla çalıştık. Böyle bir başkanla ve sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Hepiniz hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Aziz ÖZKAN'dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna İmar ve Şehircilik Müdür V. olarak görev yapan Mehmet Selim PEKTAŞ atandı. Mehmet Selim PEKTAŞ'ın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün hem Başkan Yardımcılığı görevini hem de İmar ve Şehircilik Müdür Vekilliği görevini bir arada sürdürecek.