Her alanda başarı parolasıyla eğitim felsefesini belirleyen Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı önce ilçemizde daha sonra ilimizde şampiyon olarak Yenilgisiz Takım unvanıyla 19 Nisan 2016 tarihinde Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil etmek üzere Bilecik’e gitti.

Kapaklı Belediyesinin destekleriyle 5 yıldızlı otelde süper bir kamp ortamı yakalayan futbol takımımız, çekilen kura sonucu bölge turnuvasında Balıkesir, Yalova ve Düzce temsilcileri ile aynı grupta yer aldı. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu ilk gün Balıkesir temsilcisiyle yaptığı maçı üstün bir oyunla 3-1 kazanarak gruba umutlu başladı. Aynı gün grubumuzun diğer maçında Yalova, Düzce’yi 1-0 mağlup etti.

Müsabakaların 2. Gününde temsilcimiz, Yalova temsilcisiyle son derece kritik bir maça çıktı. İlk yarısı 1-1 biten maçı 2-1 kazanmayı bilen temsilcimiz puanını 6’ya çıkardı. Grubun diğer karşılaşması olan Balıkesir-Düzce maçının 2-2 berabere bitmesiyle büyük bir avantaj yakalayan takımımız yarın Düzce temsilcisiyle yapacağı müsabakadan en az 1 puan çıkarması halinde grubunu lider tamamlayarak ilimizi Türkiye Yarı Finallerinde temsil etmeye hak kazanacak.

Kocaman yürekli minik futbolcularımızı ve hocalarını kutluyor, öncelikle yarın ki Düzce maçı olmak üzere turnuvada başarılar diliyoruz.