Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kendi atölyelerinde ürettiği oturma banklarının ilçe genelinde montajına başladı.

Vizyon kent oluşturma çalışmaları çerçevesinde hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden Kapaklı Belediyesi ilçe merkezinde muhtelif yerlere bıraktığı oturma bankları vatandaşların takdirini kazandı. Son derece estetik bir yapıya sahip olan oturma bankları, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi ve beğeni topladı.

“HALKIMIZIN RAHAT ETMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, halkın rahat edebilmesi ve dinlenmesi için oturma banklarının montajına başlandığını söyledi. Bankların belediye tarafından imal edildiğini anımsatan Mandalı, çalışmaların devam edeceğini açıklayarak, şöyle konuştu:

Biz bu günü değil, yarınları düşünerek; hizmetlerimizi yapıyoruz ve bundan sonra da imkânlar el verdiği müddetçe halkımıza layık olan en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın rahat etmesi bizi mutlu ediyor. Kendi atölyelerimizde kendi imkanlarımız ile ürettiğimiz oturma banklarını ilk olarak Mimar Sinan Camii, Eski Belediye Meydanı,  Evrim ve Hilal Sokak'taki parklarımıza yerleştirdik. Bu banklarda, halkımız oturacak, dinlenecek ve gerektiğinde sıcak çayını, soğuk meşrubatını yudumlayacak. Önümüzdeki günler içinde kentimizin diğer park ve önemli caddelerine de bu bankların montajı yapılmaya devam edecek. Bu tür çalışmalarla ilçemizi örnek bir şehir haline getirerek kalıcı hizmetler kazandırmak istiyoruz.” dedi.

Belediyenin sunduğu kaliteli hizmetleri takdirle karşılayan vatandaşlar, başta Başkan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.