4 Temmuz – 24 Temmuz tarihleri arasında yıllık izin hakkını kullanmak için Ankara’da bulunan İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Darbe girişimi sonrası izini yarıda keserek ilçeye döndü.

“DEVLETİMİZİN, MİLLETİMİZİ YANINDAYIZ”

Kapaklı Kaymakamlığı önünde kurum amirleri ve kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan kaymakam Gürbüz, “Yeri geldiğinde kendimizi tankın önüne atacağız. Vatanseverlik asla bu gibilere fırsat vermemektir. Kanımızı, canımızı yeri geldiğinde dökeceğiz. Vatanseverlik budur. Asla onlara fırsat vermeyeceğiz. Bunlar ne kadar kahpe bir örgütmüş, Hiçbir değer tanımayan cani bir örgütmüş. Maalesef Ankara’da yaşananları görerek geldim. Hiçbir insana acımadan insanları taradılar, bombalar attılar, devletin uçağını millete karşı kullandılar, devletin helikopteri ile devletin askerini polisini taradılar. Yazıklar olsun, lanet olsun diyorum. Bizler devletin memurları olarak devletimizin, milletimizin ve cumhurbaşkanımızın yanındayız. Bundan sonra kahpe örgütün en ufak bir şekilde hala acaba iyi olabilir mi diye bakanınız varsa, hala bunlar doğru söylüyor, bunların derdi aslında başka idi diye bakanlarınız varsa onlarda bir kere kendini muhasebe etsin.

“BİZİ ÇİĞNEMEDEN HİÇBİR ŞEY YAPTIRMAYIZ”

Benim bildiğim en son 161 şehidimiz vardı, binin üzerinde yaralımız var, inşallah bu sayı artmaz, ama su uyur düşman uyumaz her yerde teyakkuz halinde bulunmalıyız.  Cumhurbaşkanımız sadece bir Cumhurbaşkanı bir makam sahibi değil tüm iç ve Dış mihraklara karşı bir bayrak olmuştur Recep Tayyip Erdoğan. Biz bu günden itibaren canımız pahasına kahpe örgütün önündeyiz. Bizi çiğnemeden hiçbir şey yaptırmayız. Ben hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Teyakkuzda kalmanızı bekliyorum. Ölenlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha böyle kara günler yaşamayız. Cenab-ı Allah milletimizi korusun.” Açıklamasında bulundu.

"GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI"

Konuşmasının ardından İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz makamına geçerek İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Tekin Oruç, İlçe emniyet müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe müftüsü İsa Aktaş, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant ve Ak Parti ilçe başkanı Salih Bezgin’in katılımıyla kısa bir güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakam Gürbüz’ün ilçeye gelişi sırasında alınan geniş güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmadı.

kaymakam-gurbuz-darbe2 kaymakam-gurbuz-darbe1 kaymakam-gurbuz-darbe