Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “Kapaklı ilçemizde Cumhur ittifakı seçmeni %53,96 oy oranıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh göstermiş Tekirdağ’ın 11 ilçesinde en yüksek oranla kazananı olmuştur.” dedi.

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

“BÜYÜK TÜRKİYE ÜLKÜSÜNÜ DESTEKLEMİŞTİR”

Yazılı bir açıklama yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’na tevdi eden Türk milleti, 28 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını seçmiş, nitekim büyük Türkiye ülküsünü desteklemiştir.

Türk demokrasi ve siyaset tarihinde iki turlu bir seçimin ilk örneği yaşanmakla birlikte, seçime katılım oranının yüksekliği milli ve demokratik şuurun demokrasiye olan bağlılığını göstermiş, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinde ülkemizin geleceğini belirlemede büyük bir rol oynamıştır.” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZ TARİHİ MİRASINI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KUÇAKLADI”

Bütün açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “İstanbul’un fethinin bir gün öncesinde, aziz milletimiz bu defa parlak bir demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, aynı zamanda kardeşlik hukukuyla var oluş gerekçesini ortaya koyarak Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir. Türk milleti 14 Mayıs ile 28 Mayıs’ta tarihi ve hür iradesine hiçbir mihrakın zincir vuramayacağını göstermiştir.

Bundan sonra gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümü taçlanmıştır.

SEÇMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı ilçemizde Cumhur ittifakı seçmeni %53,96 oy oranıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh göstermiş Tekirdağ’ın 11 ilçesinde en yüksek oranla kazananı olmuştur. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinde Cumhur İttifakı’nın ortak paydasında buluşan bütün partilere ve bu partilere gönül vermiş parti mensuplarına, seçim süresi boyunca büyük bir gayretle çalışan MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, MHP Kapaklı Belediyesi Meclis Üyelerime, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Mahalle sorumlularımıza, Sandık görevlilerimize, Ülküdaşlarımıza, Gönüldaşlarımıza, tüm seçmenlerimize teşekkür ederim.”