2016-2017 Sezonunda Hedefi Bölgesel Amatör Lige Çıkmak Olarak Belirleyen Kapaklı Spor’a bir Destekte Taraftar Grubundan Geldi.

YENİ YÖNETİMLE İYİ BİR HAVA YAKALANDI

Hasan Dükanlı Başkanlığında seçilen yeni yönetimin göreve gelmesiyle iyi bir hava yakalayan Kapaklı Spor transfer sezonuna da oldukça hızlı girmişti. Tekirdağ Süper amatör liginde oynayan deneyimli oyuncuları kadrosuna katan ve kadrosunda bulunan yetenekli futbolcularla yeniden sözleşme imzalayan Kapaklı Spor yönetimi Çapkınlar Grubunun tribünlere dönmesiyle büyük bir güç kazandı.

CAPKINLAR-ADNAN-CANDANTAKIMIMIZI ÇOK ÖZLEDİK

Yeniden Tribünlere Döneceklerini Açıklayan Çapkınlar Taraftar Grubu Lideri Adnan Candan, “Uzun süredir tribünlerden ayrı kalmıştık. Biz takımımızı çok özledik, takımda bizi özledi. Oluşan bu yeni oluşuma kayıtsız kalamazdık. Bu yıl şampiyonluk hedefi olan takımımıza en iyi şekilde destek olacağız. İnşallah sezon sonu şampiyon oluruz. Futbol taraftarlarla güzel takımımız nerede biz oradayız diyerek tüm Çapkınlar grubu ve Kapaklı Spor sevdalıları olarak bundan sonra her maçta gerek deplasman gerekse evimizde tribünde olacağız” dedi.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Candan tüm taraftarı Kapaklı Spor’a destek olmaya davet ederken, Kapaklı Spor yönetiminin de Adnan Candan ve Çapkınlar Grubuna tam destek vereceği öğrenildi.