Atatürk mahallesinde bulunan bir işyerine giren hırsızlar, 57 bin TL nakit para ile 400 bin TL tutarında müşteri çek ve senedin bulunduğu para kasasını çaldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri İşyerinin 300 m ilerisinde hırsızlık zanlılarını kıskıvrak yakaladı.

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ:

16 Temmuz 2016 Cumartesi gecesi saat 04.30 sıralarında Atatürk mahallesinde bulunan ilçenin tanınmış müteahhitlerinden birine ait olan emlak inşaat ofisine giren Yücel T (53), Alaettin E (47) ve Ali A (41) ofiste bulunan çelik kasayı alarak kayıplara karıştı. Kamera kayıtlarının inceleyen asayiş ekipleri hırsızlık zanlılarının ilk olarak 03:30 civarında ofise girdiklerini tespit ederken ilk denemelerinde başarısız olduklarını ve ikinci girişimlerinde hırsızlık eylemini gerçekleştirdiklerini belirledi.

Asayiş ekipleri, hırsızlık olayına karışan 2 şahsı kıskıvrak yakalarken, şahıslardan Ali A. ise izini kaybettirdi.  Çelik kasa hırsızlığı zanlıları, Kapaklı İlçe karakolundaki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı.