Tekirdağ 2. Amatör D Grubunda Mücadele Eden Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Ana Sponsoru Oğuzhan İnşaat’ın Sahibi Ali Oğuz Oldu.

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak Sponsorluk desteği için Ali Oğuz’a teşekkür ederken, adının yazılı olduğu bir forma hediye etti.

SEZONU LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Kavlak konuşmasında, “Oğuzhan İnşaat’ın sahibi Sayın Ali Oğuz beye kulübümüze yapmış olduğu desteklerden dolayı ve bu gençlere el uzatıp onlara sahip çıktığı için kendilerine kulübüm adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Kulüp olarak bu sezon oldukça iddialı bir ekip oluşturduk. Hedefimiz bu sezonu şampiyonlukla tamamlayarak, bir üst lige çıkmak. Tabi başarı için maddi, manevi desteğe ihtiyacımız var. Tüm sporsever iş adamlarımızı spora ve sporcuya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

MUTLULUK DUYDUM

İş adamı Ali Oğuz ise konuşmasında zaman zaman spora ve sporcuya şartları elverdiği sürece destek olduklarını söylerken, “Aynı zamanda doğduğum yer olan Samsunumuzun adını taşıyan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü’ne böyle bir katkıda bulunduğum için mutluluk duydum. Bu sezonda umarım başarılı olur ve hedeflerine ulaşırlar. Başkanımıza, yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Cerkezkoy-YDS_Sponsor_Ali_Oguz2016 Cerkezkoy-YDS_Sponsor_Ali_Oguz