Çerkezköy’de yapımı devam eden bir inşaata asılan pankart ve uçlarına bağlı piknik tüpleriyle bomba süsü verilen paketler paniğe yol açtı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Öztrak Caddesi Doğramacı Sokak üzerinde meydana gelen olayda,  İnşaatın ikinci katında kırmızı renkli üzerinde 'Kürdistan hesap soracak DHKP-C' yazan bez parçasını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Çerkezköy emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay bölgesi araç ve yaya trafiğine kapatılırken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'da olay yerine gelerek ekipleri bizzat kendi  yönetti.

HERHANGİ BİR PATLAYICI MADDE ÇIKMADI

Bina üzerine asılan pankart ve üzerindeki paketler Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde indirilirken, Afiş uçlarına asılı Şüpheli paketlerin içinde 2 adet piknik tüpü, çakmak gazı, torpil ve maytap çıktı.  Bomba süsü verilen paketten herhangi bir patlayıcı madde çıkmadığı öğrenildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri tarafından- inşaatta yapılan kontrollerde herhangi şüpheli bir duruma rastlanmazken, Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

cerkezkoyde-bomba-panigi1 cerkezkoyde-bomba-panigi2