İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarete İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve ilçe yönetimi katılım gösterdi. Kapaklı Gazetesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirten İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ‘’Biz İYİ Parti olarak basınla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olmak isteriz. Dolayısıyla bu anlamlı günde sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Kapaklı Gazetesi’ne de yayın hayatında başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KAPAKLI İYİ OLACAK’’

Gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz günlerde İlçe Teşkilat Binası’nın açılışını yaptıklarını ve ilçe genelinde çalışmalarına hızla devam ettiklerini de belirten İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ‘’Henüz yeni kurulmuş bir partiyiz ve herhangi bir partinin devamı da değiliz. Bu açıdan çok fazla çalışmamız gerek. Kapaklı genelinde de çalışmalarımıza son hızda devam ediyoruz. İnşallah Kapaklı bundan sonra iyi olacak.’’ Dedi.

İyi Parti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise Çetin ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.