Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “1974 Kıbrıs Şehidi Vahid İnce Kupası”nda çeyrek finale kalan takımlar belli oldu.

9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Atıcı Spor Komlpeksi’nde oynanan grup maçlarında, çeyrek finale çıkmak için kıyasıya mücadele eden takımlar arasında grubu lider tamamlayan 6 takımın yanısıra en iyi ikinci olan 2 takım çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçları 17 Eylül 2017 Pazar günü Atıcı Spor Kompleksi’nde oynanacak. Maç saatleri önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Çeyrek final maçlarında turnuvanın güçlü ekiplerinden Rota Cafe ile Kapaklı Gazetesi eşleşirken, Kapaklı Ordulular Derneği – Pembe Köşk, Juventus – İsmetpaşa, Vert Group ise Çelikspor ile eşleşti.

Grup maçlarında 6 puanla grubunu lider tamamlayan Kapaklı Ordulular Derneği, B grubunda 9 puanla Pembe Köşk, C grubunda 7 puan ve averaj farkıyla grubu lider tamamlayan Kapaklı Gazetesi ile Grup ikincisi Vert Group, D grubunda 7 puanla lider olan Rota Cafe ve 6 puanla 2. Olan Çelikspor, E grubunu 9 puanla lider tamamlayan İsmetpaşa ve F grubunda 3 maçta 9 puan toplayan Juventus çeyrek finale adını yazdıran takımlar oldu.