Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ile Kadın Kolları Üyeleri Şahika Çalışkan ve Melahat Engin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Dolayısıyla Gazetemizi Ziyaret Etti.

“ELEŞTİRİLER OLACAKTIR”

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, yerel basının önemine vurgu yaptı. Yerel basının ilçenin gelişmesine önemli bir katkıda bulunduğunu söyleyen Seçkin, “Sonuçta siz basın mensupları da bir kamu görevi yapıyorsunuz. Yaptığınız haberlerle ilçenin gelişimine katkıda bulunuyorsunuz. Tabi ki zaman zaman eksiklikler gördüğünüz yerlerde eleştirilerinizde olacaktır.” Dedi.

“DAL-ÇIK VE ÜST GEÇİT PROJESİ ŞART”

Konuşmasında Saray çevre yolunda yaşanan sıkıntılara da değinen Seçkin, “Saray çevre yolu üzerinde bulunan her iki kavşak ile ilgili ciddi sıkıntılar var.  Gerek yaya trafiği, gerekse araç trafiğinin yoğun olduğu Yıldızkent kavşağında bir üst geçit ve dal-çık projesinin mutlaka hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi lazım. Bu anlamda Kapaklı belediyesi elinden geldiğince sorunun çözümü için çalışmalarına devam ediyor. “ dedi.

“PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEMİZİ İSTEMİYORLAR”

Kapaklı’da Muhalefette olan Ak Parti İlçe Teşkilatını, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak adına birlikte hareket etmeye davet eden Seçkin, “Kapaklı Belediyemizin ısrarla istediği bir Kapalı Pazar yeri var. Bu gibi projeleri hayata geçirmek için yerel iktidar ve muhalefetin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Ülkede iktidar olan Ak Partili arkadaşlarımızı Kapaklı’nın menfaatleri için birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Lakin bugüne kadar kendileri pek buna yanaşmadı. Projeleri hayata geçirmemizi istemiyorlar, Bunları seçim döneminde kullanmayı tercih ediyorlar.” diye konuştu.

Kapaklı Gazetesi imtiyaz sahibi Adem ÇİL ise ziyaretleri için Başkan Seçkin ve Kadın kolları üyesi Şahika Çalışkan ve Melahat Engin'e teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.