Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, ‘Cumhuriyet Dönemi Bestekarları’ konseri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonunda sahne aldı.

YAKLAŞIK 500 KİŞİ KATILDI

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği konsere ilgi ise oldukça yoğundu. Yaklaşık 500 kişinin izlediği konser dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konsere; Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Muratlı Kaymakamı Erkan Çapar, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda firma sahibi ve yetkilisiyle sanatsever vatandaşlar katıldı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Milli kültürümüzün, dilimizle birlikte en önemli dalı olarak değerlendirilen Türk Musikisi’ni gelecek kuşaklara önemiyle paralel biçimde aktarmak; yurtiçinde ve yurtdışında en üst düzeyde icra ve temsil etmek, tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla konserlerine devam eden Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, Şef Fatih Salgar’ın yönetiminde sahneye çıktı. Saat 19.30’da başlayıp yaklaşık 2 saat süren konserde koronun yanı sıra sahne alan solistler ise şu isimlerden oluştu; “Münip Utandı, Adnan Mungan, Hakan Hataylı, Demet Gürsoy, Bekir Ünlüataer, Dilek Türkan.”

Konserin bitiminde dakikalarca ayakta alkışlanan koronun konseri büyük beğeni topladı. Konser sonunda Şef Fatih Salgar ve solistlere prokotol tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.