Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Hawthorn Suites By Wyndham Hotel’de Yıl sonu yemeği düzenledi.

Salı Akşamı Saat 18:30’da düzenlenen yemeğe ÇTSO Yönetim Kurulu Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, oda çalışanları ile Kapaklı ve Çerkezköy’den basın mensupları katıldı.

“BÜYÜK ADIMLAR ATTIK”

Yemekte konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Oda olarak güzel bir yıl geçirdiklerini söylerken, oda çalışanlarına çalışmaları için teşekkür etti. Ülker, “Bu yıl proje olarak sonlandırdığımız bir şey olmadı ama büyük adımlar attık. Özellikle Namık Kemal Üniversitesi ile imzalanan verimlilik sözleşmesi önümüzdeki sene büyük katkı gösterecek. “ dedi.

“DEVLETİMİZİN, HÜKÜMETİMİZİN YANINDAYIZ”

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi söyleyen Ülker, “İnşallah bu kara günlerde geçecek. Hiç beklemediğimiz her taraftan bir saldırı var. Bu Allah’ın belki de bir lütfu bizi denemek istiyor. Yine Kurtuluş savaşındaki bu badireden atlanır. Buda tabi ki eğitimden geçiyor bizde oda olarak eğitime büyük destek veriyoruz. Okulumuz ihalesini bugün gerçekleştirdik. Çerkezköy’e bir şeyler kattığımızı düşünüyorum. Hepimiz ülkemizi seven insanlarız. Bu mücadelede devletimizin, hükümetimizin yanındayız.” İfadelerini kullandı.

BOĞAÇ YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının son bölümünde kendilerini iyi bir şekilde ağırlayan Hawthorn Suites By Wyndham Hotel Müdürü Boğaç Yılmaz’a teşekkür eden Ülker, 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve kendileri için hayırlı bir sene olmasını temenni ederek, konuşmasını sonlandırdı.