Çorlu Demir Pedal Bisiklet Topluluğu 5 Ekim (Pazartesi) günü gerçekleştirilen “Kalbin İçin Pedala” etkinliğine katkılarından dolayı Saray Belediyesi'ne teşekkür belgesi verirken, birde forma hediye ettiler.
Çorlu Demir Pedal Bisiklet Topluluğu tarafından 5 Ekim (Pazartesi) günü gerçekleştirilen “Kalbin İçin Pedala” etkinliğine Saray Belediyesi Bisiklet Kulübü de katıldı.

52 KİLOMETRELİK BİR MESAFE KAT EDİLDİ

Yapılan etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu, Saray, Çerkezköy, Kızılpınar ve Keşan'dan birçok bisiklet grubu ve çok sayıda yurttaş katıldı. Hareketli yaşamın kalp sağlığı açısından önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bisiklet turunun ilk etabı "Atatürk Meydanı-Gölbaşı Gençlik Parkı" parkurunda koşuldu. İlk etabın sona erdiği Gölbaşı Gençlik Parkı'nda katılımcılara ikramlarda bulunulurken, yapılan çekilişler sonucu çeşitli hediyeler dağıtıldı. "Kalbin İçin Pedala" bisiklet turu etkinliği Gölbaşı Gençlik Parkı-Cumhuriyet Parkı güzergâhından oluşan ikinci etabın koşulmasıyla son buldu.

Saray Belediyesi Bisiklet Kulübü olarak Gölbaşı Gençlik Parkı’ndan Saray'a kadar yaklaşık 52 kilometrelik bir mesafe kat edildi.

Etkinliğin ardından, dün Demir Pedal Bisiklet Topluluğu adına Serhat Altay tarafından Saray Belediyesi’ne bisiklet sporuna sunduğu katkı ve dayanışma için bir teşekkür belgesi gönderdi. Belgeyi, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a ileten Saray Bisiklet Kulübü’nden Erdal Sarıgül, başkana ayrıca bir de forma armağan etti.

Kalbin-icin-pedala1