Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Mücadele Eden Temsilcilerimiz Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor’un Karşılaştığı Kapaklı Derbisinde Gülen Taraf 4-1’lik Skorla Kapaklıspor Oldu.

Sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluk şansını yitiren ve şampiyonluğu 1911 Çerkezköyspor’a kaptıran Kapaklıspor, kendi sahasında Kapaklı Sitespor’u 4-1 yenerek moral buldu.

İLK YARI 1-1 BERABERE SONUÇLANDI

Cumartesi günü Kapaklı Şehir Stadından oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Semih, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Hakan, Ömer Faruk, Usman, Eray, Berkay, Batuhan, Gençağa Kapaklı Sitespor ise Emre, Nurullah, Yunus, Doğukan, Uğur, Ömer, Mert, Abdulmelik, Seyhun, Yusuf, Mert Arslanalp ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Maça iyi başlayan Kapaklı Sitesspor Mert Ekici ile 9. Dakikada 1-0 öne geçti. Kapaklıspor bu gole 22. Dakikada Batuhan ile cevap verdi 1-1 İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-1 berabere bitti.

MAÇI KAZANMASINI BİLDİ

İkinci ayrıda ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor, 51. Dakikada Ömer Faruk ile ikinci golünü buldu 2-1, Eray Cem 57. Dakikada farkı 3’e çıkardı. Maçın skorunu belirleyen isim ise Ömer Faruk oldu. 82. Dakikada Ömer Faruk ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, maçı 4-1 kazanmasını bildi.

LİG SONA ERİYOR

Bu sonuçla Kapaklıspor, 54 puanla haftayı 2. Sırada tamamlarken, Kapaklı Sitespor ise 34 puanla 8. Sırada kaldı. Tekirdağ Süper Amatör Ligi son haftasında 23 Nisan Pazar günü saat 15:00’de Kapaklıspor deplasmanda Büyük Çınarlıspor ile Kapaklı Sitespor’da yine aynı gün aynı saatte kendi sahasında Hayrabolu Belediye Gençlik Spor ile karşılaşacak.