Best Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Eke ve AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sevgi Aksoy Kapaklı ve Çerkezköy’de Görev Yapan Gazetecileri Kahvaltıda Ağırladı.

22 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da Çerkezköy Hoppy Hours Cafe Restaurant’ta basın mensuplarını ağırlayan Eke ve Aksoy, basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutladılar.

“HABER SİZ OLUN İSTEDİK”

Kahvaltı programında konuşan Best Özel Güvenlik ve Sosyal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Eke, “21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla sizleri ağırlamak istedik. Her türlü olayda, sıkıntıda sürekli koşturan değerli gazetecilerimizi kendi günlerinde bir araya getirip böyle bir hoş sohbet ortamında bulunmak istedik. Bunu da başardık diye düşünüyorum. Bugün muhabir biz olalım, haber siz olun istedik.” Dedi.

“BASINA VERİLEN HAKLAR YETERSİZ”

Gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlayan Eke, “Basın mensuplarına verilen haklarının yeterli olmadığını düşünüyorum. Basın çalışanlarının daha iyi haklara sahip olması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Tahir Eke ve Sevgi Aksoy programında ardından basın mensupları ile bir hatıra fotoğrafı çektirirken, katılımları için teşekkür ettiler.