Kapaklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kapaklı Kamu Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında Heyecan Başladı.

9 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00’da şehir stadında gerçekleştirilen açılışta İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye başkanı İrfan Mandalı, İlçe emniyet müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant,  İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin AKBULUT, CHP belediye meclis üyesi Ende Dubaz ve turnuvada mücadele edecek 12 takım yer aldı.

BAŞLAMA VURUŞU GÜRBÜZ VE MANDALI’DAN

Programın açılış konuşmasını İlçe milli eğitim şube müdürü A. Serdar Öncel yaparken, turnuvanın dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunurken, turnuvada mücadele edecek takımlara başarılar diledi. Ardından turnuvaya katılan takımlar tanıtıldı. İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve protokol üyeleri takımlara başarılar diledi.

Geçen yılın turnuva şampiyonu Kapaklı Veteranlar ve Bartınlılar Derneği arasında yapılan turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye başkanı İrfan Mandalı yaptı.

BELEDİYE VE VETERANLAR 3 PUANLA BAŞLADI

Kapaklı Veteranlar ile Bartınlılar derneği arasında oynana maçı 3-0 Kapaklı Veteranları kazanırken, Günü 2. Maçında Kapaklı Belediyesi, Optimed Hastanesi’ni 7-0 gibi farklı bir skorla geçerken, turnuvaya 3 puanla başladı.

Turnuvanın 2. Gününde Salı günü (bugün) 19:00’da Kapaklı Kaymakamlığı ile Samsunlular Derneği, 20:15’de İlçe milli eğitim müdürlüğü ile İlçe emniyet müdürlüğü karşılaşacak.