Bu Sezon Türkiye Şampiyonasında Aldığı Başarılı Sonuçlarla Türkiye'de son 20 takım arasına kalmayı başaran Site Spor U13 Takımı, Edirne’de Oynanan Grup Müsabakalarını 3. Olarak Bitirdi.

Kocaman yürekleriyle Süper Ligin dev ekiplerine karşı mücadele eden Site Spor U13 takımı, Şampiyon olmasa da Kapaklı ilçemizin adını ülke genelinde duyurarak gönüllerimizin şampiyonu oldular.

GRUBU 3. OLARAK BİTİRDİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Süper lig’in iki dev takımının yanı sıra Kocaeli Birlik Spor U13 takımlarıyla son 4 takım arasına kalma mücadelesi veren Site Spor U13 takımı, turnuva boyunca güzel futbol ortaya koymasına rağmen grubu 3. Sırada tamamladı.

GRUPTAN FENERBAHÇE LİDER ÇIKTI

Site Spor U13 takımı ilk maçında Beşiktaş U13’e 4-1, İkinci maçında Fenerbahçe U13 takımına 2-0 mağlup olurken, son maçında Kocaelibirlik Spor U13 takımıyla 0-0 berabere kalarak grubunu 3. Sırada tamamladı. Grupta Beşiktaş U13 ile finalde karşılaşan Fenerbahçe U13 takımı 0-0 berabere biten maçın sonunda penaltı atışları sonucu grubu lider tamamladı ve son 4 takım arasına kaldı.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başarıda katkısı olan tüm sporseverlere teşekkür eden Site Spor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “İstanbul'a yakınlığımız sebebiyle oluşturulan gruplarda Edirne merkezinde Fenerbahçe , Beşiktaş ve Kocaeli Birlik Spor ile aynı grupta yer aldık.

Grupta Beşiktaş'a 4-1, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduk.  Kocaeli Birlik Spor ile 0-0 berabere kaldık ve grubumuzu averajla 3.sırada tamamladık. Çok büyük heyecanlar, mutluluklar, üzüntüler, hayal kırıklıkları yaşadık bu süreçte. Ama Kapaklı Sitespor olarak mücadelemizi hep sürdürdük. Sürdürmeye de devam edeceğiz.

Bu zorlu süreçte kalpleri bizim için atan tüm sporseverlere, teknik heyetimize, futbolcularımızın ailelerine ve en önemlisi o kocaman yürekleriyle Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a karşı mücadele eden sporcularımıza teşekkür ederiz.” Dedi.