Kapaklı Spor Başkanı Hasan Dükanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü Ziyaret Etti.

Ziyarette Başkan Hasan Dükanlı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Seçkin Dilsiz, Mehmet Akman, Hüseyin Bıyık, Selami Hekimoğlu, Kenan Aşer, Anıl Aydın ve Şefkat İnce yer aldı.

Ziyarette konuşan İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz yeni yönetimle birlikte Kapaklı Spor’un iyi bir hava yakaladığını söylerken, “Kapaklı Spor’da yeni yönetimin gelişiyle farklı bir heyecan görüyorum.” dedi.

“KAPAKLI SPOR’DA BU YIL AYRI BİR HEYECAN VAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp başkanı Dükanlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı.

Kapaklı Spor’a önümüzdeki sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligde başarılar dileyen kaymakam Gürbüz,  Kapaklı Spor’da bu yıl ayrı bir heyecan, ayrı bir hava gördüğünü söylerken, “Kaymakamlık olarak Kapaklı Spor’un başarısı için her platformda sizlerin destekçisi olacağız” dedi.

kapaklispor-kaymakam-ziyaret2

“KAPAKLI SPOR YÖNETİLMEMİŞ, İDARE EDİLMİŞ”

Sporda başarı için oluşturulan bütçenin oldukça önemli olduğunu söyleyen kulüp başkanı Hasan Dükanlı, “Bölgesel amatör lige çıkma parolasıyla yola çıktık. Bu yolda bölgemizin en iyi futbolcularını transfer etmek istiyoruz. Birkaç tanesi ile de anlaşma sağladık. Tabii iddialı bir kadro oluşturmak için iyi bir bütçeye ihtiyaç var. 9 kişilik yönetim kurulu olarak 100 bin TL bir bütçe oluşturduk. Şuana kadar transferlere yaklaşık 60 bin TL para harcandı. Kulüp olarak gelirlerimizi arttırmak amacıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Forma Sponsorluğu ve ilçe stadyumuna yapılacak olan skorboard reklamları için Çerkezköy’de bulunan iki özel hastane ve bazı firmalarla görüşme halindeyiz. Beklentimiz en az 2-3 transfer ücretini bu sponsor katkılarıyla karşılamak."dedi.

"HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG"

Bu sezon hedefi Bölgesel amatör lige çıkmak olarak belirlediklerini söyleyen Hasan Dükanlı, "İyi bir yönetim kurduk. Bugüne kadar Kapaklı spor yönetilmemiş, idare edilmiş. Bu yıl iyi bir kadro oluşturacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde iki yabancı oyuncu ile görüşmemiz oldu. Kendilerini ilçemize getirdik. Tesislerimizi gezdiler, alt yapı oyuncularımızla tanıştılar. Bu yabancılardan en az bir tanesini kadromuza katmak istiyoruz. Hedef Bölgesel amatör lige çıkmak” diye konuştu.

kapaklispor-kaymakam-ziyaret kapaklispor-kaymakam-ziyaret1