13 . Geleneksel Vezirköprü Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri, Güreş ağalığını yapan Kapaklı İlçemizin başarılı iş adamlarından Bilal Acar, bu yıl 27 Haziran 2017 Salı günü yapılacak olan yağlı pehlivan güreşlerine tüm güreşseverleri davet etti.

“800 PEHLİVAN KATILACAK”

Samsun’un doğa güzellikleri ve Sadrazamlarıyla ünlü olduğu kadar tarihi eserleriyle de önemli bir konuma sahip ilçesi Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan Yağlı Pehlivan güreşlerine bu yıl 800 pehlivan katılacak.

Düzenlenecek olan Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm güreşseverleri davet eden Güreş Ağası Bilal Acar, “13. Geleneksel Vezirköprü Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde bu yıl 55’i başpehlivan olmak üzere 800 pehlivanımız kol bağlayacak. Geçen yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Yağlı güreş şölenine bu yıl yaklaşık 50 bin civarında katılım olacağını düşünüyoruz. “ dedi.

“KUNDUZ 1. SINIF GÜREŞ LİSTESİNDE”

Geçen yıl Kunduz Yaylasının çok konuşulduğunu söyleyen Güreş Ağası Bilal Acar, "Geçen yıl yaptığımız organizasyon bir yıl boyunca konuşuldu ve takdir topladı. Federasyon tarafından da Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri birinci sınıf güreş listesine alındı. Kırkpınar olma yolunda ilerleyen Kunduz Yağlı Güreşleri, Karadeniz bölgesinde de birinci sırada yer alıyor." Diye konuştu.