Samsun’un Vezirköprü İlçesinde düzenlenen Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Kunduz Yağlı Güreşleri’nde 4. Kez ağa seçilen Kapaklı’nın genç ve başarılı iş adamlarından Bilal Acar, etkinlikte emeği geçenlerle teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile birlikte İlçe protokolü ve etkinlikte emeği geçen personeli yemekte ağırlayan Kunduz Yağlı Güreşleri Ağası Bilal Acar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yemek programında konuşan Bilal Acar, “Bu yılda hayırlısıyla Kunduz Güreşlerini atlattık. Her sene üstüne biraz daha koyarak güreşlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı olmasına rağmen yoğun bir şekilde çalışarak tüm eksikliklerimiz gideren Belediye personelimize, Güvenliğimizi sağlayan Jandarmamıza teşekkür ediyorum. Özellikle bayrak törenimiz çok ses getirdi. Bizim için her anlamıyla Kunduz Güreşleri başarılı geçmiştir. Tabi ki eksiklerimiz, hatalarımız var. Ama ne yaptıysak, ne söylediysek güreşlerin çok daha kaliteli olması içindir.

“HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Türkiye genelinde çok yerde güreşe gidiyorum. Hem oradaki eksiklikleri hem kendi eksikliklerimizi görüyorum. Notlarımızı alıyorum. Şimdi bu sene ile ilgilide notlarımızı aldık. Eksikliklerimiz var. Şuan Kunduz Güreşlerinin en çok konuşulan yanı doğal güzelliklerinin yanısıra seyirci potansiyelidir. Ben tekrardan emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ne başardıysak hep birlikte başardık. “ diye konuştu.

“KUNDUZ, KIRKPINAR’A RAKİP OLSUN”

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise konuşmasında etkinliklerin her yıl daha iyi bir şekilde düzenlendiğini söylerken, “Kunduz, Kırkpınar’a rakip olsun. Hedefi ne kadar büyük tutarsanız başarıyı yakalamak o kadar kolay olur. Biz hedefimiz yüksek tuttuk ve bu yılki organizasyonumuz daha güzel oldu.” Dedi.