Kapaklı İsmetpaşa Mahallesinde 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunmaya başlayan Hawthorn Suites By Whyndam Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltı programına Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarının yanı sıra Hawthorn Suites By Whyndam Müdürü Boğaç Yılmaz İle Otel pazarlama ve satış müdürü Kaan Taşkın katıldı.

OTEL VE CORNER RESİDENCE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Kahvaltı sonrası basın mensuplarına Hawthorn Suites By Whyndam Otel ve Corner Residence’i gezdiren Boğaç Yılmaz, Otel ve Corner Residence hakkında bilgiler verdi.

İlk Olarak RAMADA Markasıyla görüşmeleri olduğunu belirten Boğaç Yılmaz, “WYNDHAM Hotel Grubunun Avrupalı Üst Düzey Yöneticilerinin Hotelimize Yapmış Olduğu Ziyareti ile RAMADA Hotelin Bir Üst Klasmanı Olan WYHNDHAM Hotel Zincirinin 5 Yıldızlı Hawthorn Suites By Whyndam Katagorisine yükseltildi. Başta Trakya Olmak Üzere Çerkezköy ve Kapaklıya Hayırlı Olmasını Diliyoruz.” Dedi.

howthort-suites-by-whyndam-kapakli1

OTELİMİZ 120 ODA KAPASİTELİ

Hawthorn Suites By Whyndam markası ile 120 oda kapasiteli Hotel ile bölgeye hizmet vereceklerini söyleyen Yılmaz, “Hawthorn Suites By Whyndam gelişmekte olan Çerkezköy ve Kapaklı’nın dörtbir yanına bağlanan konumuyla özellikle iş hayatının tam kalbinde yer almaktadır. İş hayatını ve ev yaşamını aynı yerde sürdürmek isteyenlere, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan Hawthorn Suites By Whyndam’da Fitness salonu ,hamam , sauna , buhar odası , kapalı yüzme havuzu ve terapi odaları bulunmaktadır. Ayrıca rezervasyon ile kullanımı mümkün olan toplantı salonları ve internet, faks, fotokopi gibi hizmetlerin sunulduğu Business Centerlar yer almaktadır.” Dedi.

PANORAMİK BALO SALONU

Hawthorn Suites By Whyndam ‘ın Organize Sanayi Bölgesine yakın lokasyonuyla dikkat çektiğini belirten Yılmaz, “Hawthorn Suites By Whyndam ‘da 87 metrekarelik 1+1 odaları, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 500 metrekarelik lobi ve resepsiyon, 2000 m2 üzerine kurulu Restaurant ve kokteyl alanı ile 1 adet 1.sınıf Restaurant, 1 adet alakart Restaurant ve en seçkin davetler için konuklarımıza ayrılmış ve bölgeye hakim panaromik yapısı ile müşterilerimize Özel Corner Panorama Balo Salonumuz tüm konuklarınıza unutamayacakları Bölgenin panoramik ambiansını yasama fırsatı sunmaktadır. “ ifadelerini kullandı.

AYRICALIKLI HİZMETLER MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYOR

Birçok ayrıcalıklı hizmetin Hawthorn Suites By Whyndam  müşterilerini beklediğini söyleyen Yılmaz, “Araç kiralama, 24 saat teknik servis, vale servisi, kuru temizleme, kat temizliği gibi ayrıcalıklarda Hawthorn Suites By Whyndam sakinlerini beklemektedir. Otel girişinde araç kirliliğinin önüne geçmek için 4000 m2 kapalı otoparkın yanı sıra misafir otoparkı da bulunmaktadır.” Dedi.

“SEÇKİN MARKALAR YER ALACAK”

Corner Residence hakkında da bilgiler veren Yılmaz, “Çerkezköy’de ikamet edenlerin ve fabrikalara iş yapan firmaların ilk tercihi olacak Corner Residence ’nin ilk 4 katını, bölgemizde yine bir ilk olacak ve seçkin markaların yer alacağı 12000 metrekarelik büyük bir alışveriş merkezi CORNER PARK AVM oluşturmaktadır. Sinema, giyim, elektronik, mücevherat, ayakkabı, ev tekstili, kozmetik, market, çocuk gibi geniş ürün yelpazesiyle birçok farklı ve ünlü mağaza zincirini hizmetinize sunuyoruz.” Dedi.

howthort-suites-by-whyndam-kapakli  howthort-suites-by-whyndam-kapakli2howthort-suites-by-whyndam-kapakli3