Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kapaklı İmam Hatip Orta Okulu ve Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu Tarafından Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Bir Program Düzenlendi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Pazartesi günü saat 19:00’da başlayan programa İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe müftüsü İsa Aktaş, Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe başkanı İsmail Türker, Ak Parti belediye meclis üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Samsunlular dernek başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Sinoplular dernek başkanı Şakir Demirel, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

PEYGAMBERİMİZ BAŞKADIR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Tahsin Önder Kuran-ı Kerim okudu. Programın açılış konuşmasını ise İlçe Milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant yaptı. Nalbant konuşmasında, “ Peygamberimizi ne kadar ifade etmeye çalışsak onu hakkıyla ifade edemeyiz. Cenabı hak bizi onun izinden ayırmasın. Onun yolundan gönlümüzü kayırmasın. O gelmeden önce alemin durumu belliydi. Ama onunla beraber bir inkılap başlıyor. Sosyal yapıda, hayatta, edepte bir başkalaşım ortaya çıkıyor. İnsan insan olduğunu hatırlıyor. İnsanın kadri kıymeti bilinmeye başlanıyor. Kainatta hiç reklam yapmadan efendimiz kadar sevilen başka bir insanda yoktur. Bizler Müslümanlar olarak diğer peygamberleri ve kitapları da kabullenmek zorundayız. Ama efendimiz başkadır.” Dedi.

HEDİYELER VERİLDİ

İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant’ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler okundu. Skeçlerin sahnelenmesi ve Sema gösterisi ile devam eden program öğrencilere hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

kutlu-dogum-kapakli3 kutlu-dogum-kapakli kutlu-dogum-kapakli1 kutlu-dogum-kapakli2