Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı kutlamaları için Atatürk Anıtı önünde programın başlama saatini beklerken, Ak Parti’nin vasıfsız ve küfürbaz ilçe başkanı yanımıza gelerek, Basın kanununun bize vermiş olduğu hakları çiğnemeden basın kimliğimizle yapmış olduğumuz eleştirilerden bir hayli rahatsız olmuş olmalı ki “İlçe başkanlığım gitsin senle o zaman görüşeceğiz. Ya sen benim……, Ya ben senin …..” diyerek tehditkar sözlerle kandil arefesinde, Cuma sabahında bulunduğu makama yakışmayan küfürler sarf etti.

Bu vasıfsız ilçe başkanı, anlıyoruz ki dört kolla sarıldığı ilçe başkanlığı koltuğunu kaybedeceğini gördükçe ve 2019 planlarının hayalden öteye geçemediğini hissettikçe, kendisini eleştiren bizlere olan kini gün geçtikçe artıyor.

İlçemizin menfaatleri için, İktidarın İlçe başkanlığı koltuğuna oturan bu vasıfsızların hak etmedikleri bu görevleri işin ehline bırakılması gerektiğini her yerde yüksek sesle dile getirdik. Bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. Oturduğu makamı layıkıyla temsil edemeyen, Yaptığı altı boş ve içeriği boş basın açıklamalarıyla eleştirdiği belediye başkanı İrfan Mandalı karşısında her zaman aciz durumda kalan, İlçemize bugüne kadar ilçe başkanlığı koltuğunda oturduğu süre içerisinde tek bir devlet yatırımını kazandıramamış ilçe başkanı olarak sınıfta kalan Bu vasıfsız ilçe başkanımıza buradan sesleniyoruz, “Kalabalıkta Artistlik Yapanın, Tenhada Özrü Kabul Olmaz” sarf ettiğiniz sinkaflı sözleri de misliyle size iade ediyoruz.

Her fırsatta ilçe teşkilatından memnun olmadığını dile getiren Ak Parti Tekirdağ il başkanı Ahmet Akçay ve teşkilatlardan sorumlu yöneticilere de Ak Parti’ye gönül verenlerin merakla beklediği şu soruyu sormak istiyoruz. “Bu vasıfsızlara daha ne kadar katlanacaksınız? Kapaklı’da genel seçimlerde fark atan, yerel seçimlerde bu vasıfsızlar yüzünden hayal kırıklığı yaşayan Ak Parti sevdalılarına ne zaman hak ettiği değeri vereceksiniz? Kapaklı teşkilatında yaşanan sorunlara daha ne kadar göz yumacaksınız? Yeni ilçe olmuş, yatırıma, hizmete aç Kapaklımıza ne zaman çıkar, rant sevdalısı değil de hizmet sevdalısı bir yönetim atayacaksınız? “

Başkanlık sorumluluk gerektirir, 100 bini aşan nüfuslu Kapaklımızın sorumluluğu da, vebalide İktidarın il başkanı olarak sizlerin de üzerindedir.

Sözlerime son verirken, Her zaman dik duruş sergileyerek hak için halkın yanında olmaya ve doğruları yazmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

İşin ehline verildiği, sorunların değil Başarıların konuşulduğu bir Kapaklı’da buluşmak dileğiyle hoşcakalın….