Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve Yorum Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asim Yavuz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı Makamında Ziyaret Etti.

“CİDDİ YATIRIMLAR ALDI”

Ziyarette konuşan Başkan Albayrak, Kapaklı’nın ciddi yatırımlar aldığını söyledi. Kapaklı’ya yapılan en büyük projelerden bir tanesinin Kültür Merkezi Projesi olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, “Kapaklı’ya güzel yatırım yaptık. İyi bir bütçe ayırdık. Kültür Merkezi Projesi 25 milyonluk bir yatırım, 2018 sonuna kadar tamamlamayı düşünüyoruz.” Dedi.

“25 MİLYON TL’LİK PROJE”

Kapaklı Meydan Projesi’nin de yaklaşık 25 milyon TL’lik bir proje olduğunu kaydeden Başkan Albayrak, “Bu projemizi de mutlaka yapmalıyız. Kapaklı’da şuan trafik resmen tıkanıyor. Bu proje ile birlikte meydan nefes lacak. Ayrıca Kapaklı 2017 sonunda içme suyu ve kanalizasyon konusunda tamamen rahatlamış olacak. Dere ıslahlarını da bizim dönemimizde tamamen bitirmiş olacağız. Kısmetse ikinci eğitim-öğretim döneminde “11 ilçeye 11 okul” projesi kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan 40 derslikli ilkokulumuzu da teslim edeceğiz.” Dedi.

Başkan Albayrak, önümüzdeki günlerde Kapaklı’da hemşeri derneklerini, STK temsilcilerini ve muhtarları ziyaret ederek sorunlarını dinleyeceğini söyledi.