14 Ekim 2013 Tarihinde Yayın Hayatına Başlayan Kapaklı Gazetesi 4. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor.

Kurulduğu günden bugüne Kapaklı İlçemizde ve bölgemizde sıradışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan gazetemizi bugünlere getirmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

İlçemizde ilk defa düzenli olarak basılan ve Haftalık yayın yapan gazetemiz, tarafsız ve sağduyulu habercilik çizgisinden ödün vermeden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Belirlemiş olduğu yayın politikası ile kısa sürede halkın büyük ilgisini toplamayı başaran Kapaklı Gazetesi, www.kapakligazetesi.com.tr internet sitesinden de haberleri sıcağı sıcağına okurlarıyla buluşturuyor.

Gazetemizin 4. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bizleri ziyaret eden, kutlama mesajlarını ileten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret DİŞLİOĞLU, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, BEST Group Yönetim Kurulu Başkanı R. Tahir Eke, Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Önder ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SADEF Trakya Bölge Başkanı Bilal Acar, Yorum Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asim Yavuz, İrfan Demir, Ahmet Kaya ve tüm okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

kapakli-gazetesi-4-yil-asim-yavuz kapakli-gazetesi-4-yil-samsunlular kapakli-gazetesi-4-yil-omer-karadeniz kapakli-gazetesi-4-yil-tahir-eke kapakli-gazetesi-4-yil