Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem ÇİL, Kapaklı Kaymakamlığı’na Atanan Kaymakam Mehmet Yüzer’i Makamında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerini İletti.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret eden Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve Gazete Çalışanlarından Hasan Çil, Yüzer’e yeni görevinde başarılar dilediler.

“”İLÇE KİMLİĞİ HENÜZ YENİ OLUŞUYOR”

Ziyaretleri için Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve Gazete Çalışanlarından Hasan Çil’e teşekkür eden Kaymakam Yüzer, “Kapaklı ilçemizin gelişmesi için bizlere olduğu gibi siz basın mensuplarına da büyük görevler düşüyor. Bizim kaymakamlık olarak en önemli görevimiz tüm kurumların uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayarak, vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermeye çalışmaktır. Kapaklı’da ilçe kimliği henüz yeni oluşuyor ama ileri de daha güzel olacaktır.” diye konuştu.

“FAYDALI HER PROJENİN DESTEKÇİSİYİZ”

Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil’de görevine yeni başlayan Mehmet Yüzer’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklı Gazetesi olarak, Kapaklı İlçemizin faydasına olacak her projenin arkasındayız ve destekçisiyiz. “ dedi.

TABLO HEDİYE ETTİ

Kapaklı ilçesi ve gazete çalışmaları hakkında kaymakam Yüzer’e bilgiler aktaran Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, göreve başlamadan önce Kaymakam Yüzer ile ilgili oldukça olumlu sözler duyduğu kaydetti. Çil, ziyarette kaymakam Yüzer’e Şâir, düşünce adamı Hz. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin “İki şey mühimdir. Birincisi: Okyanus gibi bol haysiyet, İkincisi: Elif gibi dimdik şahsiyet.” Sözlerinin yer aldığı ‘Elif’ Tablosu hediye etti.