Kapaklı Gazi İlkokulu, zenginleştirilmiş okul kütüphanesinin açılışını ve yılsonu etkinlikleri kapsamında “Güzel Ülkem Türkiye “adlı etkinliğini gerçekleştirdi.

1952 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

2015-2016 Eğitim öğretim yılının başından beri yapılan değişikliklere bugün bir tanesi daha ekleyen Kapaklı Gazi İlkokulu’nda okul müdürü Osman GÜNEL, “Kütüphanemizde öğrencilerimiz sadece okumayacaklar okurken aynı zamanda eğlenebilecekler” dedi. Şuana kadar 5000 civarında kitapları olduğunu söyleyen GÜNEL, kütüphanenin üst katını öğrencilerin zamanlarını geçirebilecekleri zeka oyunları ile donattıklarını, 1952 öğrencileri olduğunu ve her sınıf için haftada bir saat kütüphane saati olarak planladıklarını söyledi.

GÜRBÜZ 1000 ADET KİTAP HEDİYE ETTİ

Protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini gezen Kaymakam GÜRBÜZ, açılıştan sonra kütüphaneyi gezdi. Okul müdürü Osman GÜNEL’den bilgi alan kaymakam Gürbüz, okul kütüphanesine 1000 kitap bağışladı. Kütüphanede kitap okuyan çocuklarla tek tek sohbet eden ve Kütüphanenin üst katını gezen GÜRBÜZ, zeka oyunları oynayan çocuklarla oyunların nasıl oynandığı ile ilgili bilgiler aldı. Çocukların oyunlarını izledikten sonra Okul idaresinin günün anısına hazırlamış oldukları hediye kitapları basın mensuplarına takdim etti.

Kütüphane açılışının ardından konferans salonunda “Güzel Ülkem Türkiye “adlı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları semazen, zeybek, Kafkas, sıra gecesi, şiir gösterisi sunumları yapıldı.

OKUL SEVİLEN BİR KURUM OLMALIDIR             

Programda konuşan okul müdürü Osman Günel, “Kapaklı Gazi İlkokulu ailesi olarak çocuklarımızı yetiştirirken, hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla öğrencilerimizi eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Okul çocuk için isteyerek gidilen, sevilen bir kurum olmalıdır. Bunun bilincinde olarak okul idaresi, öğretmen, okul aile birliğimiz ve çalışanlarımızla bir taraftan okulun fiziki imkanlarını iyileştirirken bir taraftan da öğrencilerimiz için okul kütüphanemizi hazırladık.

Okul Müdürü Osman Günel, Kütüphanenin hazırlanmasında ve “Güzel Ülkem Türkiye” etkinliğinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

gazi-ilkokulu-kutuphane gazi-ilkokulu-kutuphane1 gazi-ilkokulu-kutuphane2 gazi-ilkokulu-kutuphane3 gazi-ilkokulu-kutuphane4 gazi-ilkokulu-kutuphane5