Kapaklı Pazarcılar Derneği üyeleri, düzenlenen etkinlikle Çanakkale Şehitliği’ni gezdiler.

160 KİŞİ KATILDI

Kapaklı Belediye’sinin kültür gezileri kapsamında düzenlenen Çanakkale gezisine, 4 otobüs 160 kişiden oluşan bir kafile katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Rehberler eşliğinde Çanakkale Şehitliğini gezen Kapaklı Pazarcılar Derneği üyeleri , “ Gelibolu,  57.Alay, Şehitlik, Anıt, , Kilitbahir, Anafartalar,  Conkbayır,  Seyit Onbaşı’nın Heykeli, Namazgah Türbesi” gibi o döneme damga vuran yerler gezildi. Gezi esnasında şehitliğe olan ilgi gözlerden kaçmazken, dernek üyeleri şehitlerimiz için bol bol dualar okudu. Dernek üyeleri anı bol bol fotoğraf çekinerek ölümsüzleştirirken, bazı Dernek üyeleri ise gözyaşlarına hakim olamadılar.

BURADA OLMAK GURUR VERİCİ”

Bu vatan toprakları uğruna canlarını feda etmiş olan aziz şehitlerimizi ziyaret etmekten gurur duyduklarını söyleyen Dernek Başkanı Sedat Şen, ”Birçok üyemiz ilk defa Çanakkale’ye gitme şansı buldu. Böyle bir organizasyona öncülük ettiğimiz için çok gururluyuz. Keşke daha fazla sayıda buraya gelebilseydik. Bir daha ki sefere daha fazla katılım sağlamak için elimizden geleni yapacağız.  Burada olmak gurur verici,  Bizi burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katkılarından dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Haber: İSA KARAKAŞ