Tekirdağ Süper Amatör Ligi 4. Hafta Karşılaşmasında Evinde Ergene Belediyespor’u Ağırlayan Kapaklı Sitespor, Rakibini 3-0 Mağlup Ederek 3 Puanla Tanıştı.

6 Kasım 2016 Pazar günü saat 12:00’de Kapaklı Şehir Stadında başlayan müsabakaya Kapaklı Sitespor, Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, Abdulmelik, Yusuf, Ceyhun, Serkan ve Mert ilk on biri ile çıkarken, Ergene Belediyespor, İsmail, Ramazan, Doğan, Umut, Deniz, Hüseyin, Galip, Mehmet, Samet, Volkan, Emre ilk on biri ile çıktı.

KAPAKLI SİTESPOR RAHAT GEÇTİ

Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, ilk yarıyı 40. Dakikada Ceyhun’un kafa golüyle 1-0 önde kapatırken, Kapaklı Sitespor’da  maçın ikinci yarısına da etkili başladı.  Maçın 60. Dakikasında 3 rakibini geçerek topu filelerle buluşturan Yusuf farkı ikiye çıkardı. 82. Dakikada tekrar sahneye çıkan Yusuf kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek maçın skorunu belirledi 3-0

“3 MAÇTIR GÜZEL FUTBOL OYNUYORDUK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Futbolcularımızı kutluyorum, canla başla mücadele ettiler. Biz 3 maçtır da çok güzel futbol oynadık ama 3. Bölgede çok fazla etkili olamadığımız için gol atamıyorduk. Takımımız güzel mücadele ediyor, genç bir ekibimiz, iyi bir yönetimimiz var. Taraftarlarda destek verdiği zaman bu işler kendiliğinden oluyor zaten” diye konuştu.

“ONURLU VE GURURLUYUZ”

Önümüzdeki hafta genç oyuncularından Mert Arslanalp’in milli takım kampına gidecek olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Karamehmetoğlu, “Futbolcumuz Mert Arslanalp önümüzdeki hafta milli takım kampı için Moldovya’ya gidiyor. Kapaklı Sitespor olarak sevinçli ve gururluyuz. Futbolcumuzun 21 yaş gurubunda milli takıma seçilmesi bize ayrı bir haz veriyor. Önümüzdeki Şarköy maçını da bu anlamda tehir ettirmek istiyoruz. Federasyonun vermiş olduğu bir hak var bunu kullanmak istiyoruz” dedi.