Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Mücadele Eden Temsilcimiz Kapaklı Sitespor, Deplasmanda Muratlı Belediyespor’u 3-1 Mağlup Etti.

3 PUANLA BAŞLADI

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin en genç kadrolarından birine sahip olan kapaklı Sitespor, ligin güçlü ekiplerinden Muratlı Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, ligin ikinci devresine 3 puanla başladı.

Maçın 17. Dakikasında Muratlı Belediyespor’lu futbolcuHakan Ocak’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Kapaklı Sitespor, 34. Dakikada Yunus Eser ile farkı ikiye çıkardı.  İlk yarının son dakikalarında Muratlı Belediyespor’da Esen Çelik kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.  İlk yarı 2-0 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.

CAN ÖZTÜRK TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

Ligin ikinci yarısına baskılı başlayan Muratlı Belediyespor, 51. Dakikada Batuhan ile farkı 1’e indirdi. Maçın 63. Dakikasında Kapaklı Sitespor’da Can Öztürk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Oyunun son bölümlerinde her iki takımda gol için yüklenirken, Kapaklı Sitespor 87. Dakikada Sinan ile bulduğu golle iyice rahatladı 3-1

Maçın ilerleyen bölümlerinde gol sesi çıkmayınca maç, 3-1 Kapaklı Sitespor üstünlüğüyle sona erdi.