Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 12. haftasında Kapaklı Sitespor, Şarköyspor ile kendi evinde karşılaştı. Baştan sona etkili bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, rakibini 4-2 mağlup etti.

10 Aralık 2017 Pazar günü saat 13:00'da Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 4-2 kazanan Kapaklı Sitespor, ligdeki puanını 12'den 15'e yükseltti.

Karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Tugay, Esat, Yunus, Hakan, Uğur, Abdulmelik, Numan, Fatihcan, Gökhan, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıkarken, Şarköyspor; Tezcan, Nazmi, Ahmet, Özgen, Gökalp, Emrah, Habib, Umut, Orbay ve Gökhan ilk onbiri ile çıktı.

SİTESPOR’DAN MÜKEMMEL BAŞLANGIÇ

Kapaklı Sitespor ilk yarı boyunca rakibine göre daha etkili bir oyun sergilerken, 10.  ve 15. dakikada genç forveti Mert ile 2-0 öne geçti. 17'de ise Mert'in ceza sahasına gönderdiği pası Numan gole çevirdi 3-0

29 . dakikada Kapaklı Sitespor’da Uğur Hasko, ceza sahasında rakibine sert müdahale bulundu, maçın hakemi Uğur’a sarı kart gösterirken, penaltı noktasını işaret etti. Orbay'ın kullandığı penaltı atışında Kapaklı Sitespor kalecisi Tugay kalesinde gole izin vermedi.

İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol sesi çıkmayınca Kapaklı Sitespor 3-0’lık skorla soyunma odasına girdi.

ŞARKÖYSPOR 2. YARIYA ETKİLİ BAŞLADI

İkinci yarıya daha etkili başlayan Şarköyspor, 48. Dakikada Umut’un pasında Gökhan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye düşürdü 3-1

61 . dakikada Kapaklı Sitespor kaptanı Serkan Akyüz farkı tekrar 3’e çıkarttı. 4-1 Şarköyspor bu gole 68. Dakikada Ahmet ile cevap verdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç, 4-2 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.

''GENÇ OYUNCULARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ''

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ''Sezonun ilk yarısı için hedefimiz 18 ile 15 puan arasındaydı ve bu hedefi tutturduk. Şuanda da gelecek hedeflerimize doğru büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için de daha üst sıralara çıkmak için mücadele edeceğiz. Bu yüzden genç oyuncularımıza daha çok önem veriyoruz.'' dedi.