Tekirdağ Süper Amatör Ligi'ndeki temsilcimiz Kapaklı Sitespor, uzatmalarda yediği golle Muratlı Belediyespor'a 1-0 mağlu oldu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 4. haftasında Kapaklı Sitespor, Muratlı Belediyespor'u evinde ağırladı. 15 Ekim 2017 Pazar günü saat 14:00'da Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan maçta Kapaklı Sitespor, 90+2'de yediği gol ile Muratlı Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Futbolcular ve yöneticilerinin sahaya Lüleburgaz'da işten çıkarılan 90 şişe cam işçisine destek veren pankartlarla çıkışı ise maça damgasını vuran bir diğer olay oldu.

SAHAYA PANKARTLARLA ÇIKTILAR

Maç öncesi yapılan bir hareket maça damgasını vurdu. Her iki takımın oyuncuları ve yöneticileri de sahaya ''Camcı Candır'' pankartları ile çıkarak, Lüleburgaz'da işleri fes edilen 90 şişe cam işçisine destek verdi.

Maçta Kapaklı Sitespor sahaya Tugay, Nurullah, Yunus, Doğukan, Uğur, Yusuf, Numan, Abdulmelik, Gökhan, Serdar ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Muratlı Belediyespor ise Semih, Görkem, Doğukan, Barış, Eyüp, Emre, Eray, Esem, Harun, Serdar ve Emir ilk onbiri ile sahadaydı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maça her iki takımda kontrollü başlarken,  26. dakikada ilk pozisyonun yaşandığı maçta Kapaklı Sitespor'un oyuncusu Numan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. Aynı dakikalar içinde ceza sahasına kadar giren Gökhan yere düştü. Devam kararına Gökhan'ın tepki göstermesi sonucu hakem sarı kartına başvurdu. İlk yarıda gelişen ataklarda gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 golsüz berabere sonuçlandı.

''GÖKHAN YARALANDI''

Maçın ikinci yarısında talihsiz biran yaşandı. Kapaklı Sitespor oyuncusu Gökhan ile Muratlı Belediyespor oyuncusu Eyüp çıktıkları kafa topunda kafa kafaya çarpıştı. Gökhan'ın kafasının yarılması sonucu sağlık ekipleri sahaya gelerek müdahale etti. Müdahalelerin ardından Gökhan ambulans ile tedavi görmek için hastaneye sevk edilirken, yerine Ceyhun oyuna dahil oldu.

GOL 90+2'DE GELDİ

Maçta Muratlı Belediyespor aradığı golü son dakikalarda buldu. Muratlı Belediyespor oyuncusu Esem son çizgiye kadar sürdüğü topu iyi kesti, Emir'e yalnızca topa dokunmak kaldı 1-0

Ligde oynadığı 4 maçta henüz puanla tanışamayan Kapaklı Sitespor, aldığı bu mağlubiyetle 13 takımın mücadele ettiği ligde averajla 11. Sırada yer aldı.

Haber: Hasan ÇİL