Tekirdağ Süper Amatör Ligi 6. Hafta Maçında Ligin Güçlü Ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor’u Ağırlayan Kapaklı Sitespor, Maçı 2-0 Kazanarak Puanla Tanıştı.

29 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklı Sitespor; Tugay, Nurullah, Abdulmelik, Hakan, Uğur, Yusuf, Numan, Fatihcan, Gökhan, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile Çerkezköy Doğanspor ise İlyas, Özgür, Oğuz, Volkan, Mesut, Melih, Fırat, İlker, Ömer, Fırat ve Şafak ilk onbiri ile maça başladı.

KAPAKLI SİTESPOR ETKİLİ BAŞLADI

Ligde oynadığı 5 maçta puan ile tanışamayan Kapaklı Sitespor ligdeki 6. Maçında Çerkezköy Doğanspor karşısında oldukça etkili bir oyun ortaya koydu. Maçın ilk yarısını Numan’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 önde kapatan Kapaklı Sitespor, ikinci yarıda da etkili bir oyun oynadı.

OFSAYT GEREKÇESİYLE GEÇERSİZ SAYILDI

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Çerkezköy Doğanspor’un 48. Dakikada geliştirdiği atakta Kapaklı Sitespor kalecisi Tugay kalesinde gole izin vermedi. Çerkezköy Doğanspor’un 52. Dakikada Mesut ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 57. Dakikada Kapaklı Sitespor atağında Çerkezköy Doğanspor defansının ofsayt beklediği pozisyonda Serkan’ın şutu kalecide kaldı.

DOĞANSPOR 10 KİŞİ KALDI

Maçın 69’uncu dakikasında Çerkezköy Doğanspor’da Volkan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 80. Dakikada Çerkezköy Doğanspor’un bir şutu direkten dönerken, 90+2’de Kapaklı Sitespor’da kaptan Serkan maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Maçı 2-0 kazanan Kapaklı Sitespor aldığı üç puanla büyük moral bulurken, Çerkezköy Doğanspor ise şampiyonluk yolunda ciddi bir kayıp yaşadı.