Bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Kapaklı Sitespor, sezon açılış maçında Fenerbahçe U19 futbol takımı ile karşılaştı. Karşılaşmayı Fenerbahçe U19 takımı 5-1 kazandı.

28 Ağustos 2017 Pazar günü saat 18:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan açılış maçında Kapaklı Sitespor ile Fenerbahçe U19 futbol takımı karşılaştı. Maç, 5-1 Fenerbahçe U19 takımının üstünlüğü ile sona erdi. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği açılış maçını Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya, Kapaklı’nın ünlü sesi Emrah Meloğlu’da tribünden takip etti.

Temsilcimiz Kapaklı Sitespor, Fenerbahçe U19 ile oynanan maça; Tugay, Melih, Can, Doğukan, Uğur Hasko, Serdar, Fatih Boya, Yusuf Özlem, Ceyhun, Mert Ekici ve Serkan Akyüz ilk 11’i ile çıkarken, Fenerbahçe U19 takımı ise Abdullah, Enes, Tunahan, Deniz, Hüseyin, Murat, Toprak, Muhammed, Tanju, Fatih ve Ömer ilk 11’i ile sahaya çıktı.

TEK GOL KAPTAN AKYÜZ’DEN

Fenerbahçe U19 takımının etkili bir oyun ortaya koyduğu sezon açılış maçında Fenerbahçe U19 takımının gollerini 5. Dakikada Toprak, 14 ve 55. Dakikalarda Fatih, 60. Ve 65. Dakikalarda Enes atarken, Kapaklı Sitespor’un tek golünü ise 30. Dakikada kaptan Serkan Akyüz’ün penaltıdan kaydetti.

 ‘’HER SENE BÖYLE BÜYÜK TAKIMLARI GETİRMEK İSTİYORUZ’’

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’2017-2018 sezon açılış maçını bu sene Fenerbahçe U19 ile yaptık. Geçtiğimiz sene ise Galatasaray ile yapmıştık. Kapaklımız ve Sitesporumuz adına güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Maç esnasında da tribünlerimiz dopdoluydu ve bunu görerek söylüyorum ki bir her sene böyle büyük takımları stadımızda ağırlamak isteriz. Fenerbahçe U19 takımına ve yönetimini de tebrik ediyorum.’’ dedi.