Tekirdağ Süper Amatör Ligi 16 Hafta Maçında Temsilcimiz Kapaklı Sitespor, Büyük Çınarlıspor’u 3-1 Mağlup Etti.

Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta birde penaltıdan yararlanamayan Kapaklı Sitespor, İlk yarıda Ömer ve ikinci yarının uzatma dakikalarında Ceyhun ile bulduğu gollerle maçtan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Kapaklı Sitespor sahaya Emre, Mecnur, Can, Hakan, Doğukan, Ömer, Nurullah, Abdülmelik, Ceyhun, Serdar, Yunus ilk 11’i ile çıktı. Konuk ekip Büyük Çınarlıspor ise Güven, Ömürcan, Kerem, Berkant, Barış, Ramiz, Kubilay, Okan, Mazlum, Eyüp ve Adem ilk 11’i ile çıktı. Maçın Tekirdağ İl Hakemlerinden Yusuf Ziya erdem yönetirken, yardımcılıklarını Seda Çetin ve Atakan Taha Yaycı yaptı.

KAPTAN SERDAR PENALTI KAÇIRDI

Maça hızlı başlayan Kapaklı Sitespor maçın 8. Dakikasında Ömer ile 1-0 öne geçti. 25. Dakikada kaptan Serdar ile birde penaltıdan yararlanamayan Kapaklı Sitespor, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.

KALECİ EMRE KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Kapaklı Sitespor, farkı açmak için bastırırken, 72. Dakikada Büyük Çınarlıspor’da Ömürcan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 82. Dakikada rakibini ceza sahası içerisinde düşüren Kapaklı Sitespor kalecisi Emre Bozacı maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyun dışına gönderildi. Penaltı atışını gole çeviren Büyük Çınarlıspor durumu eşitledi 1-1

GALİBİYET UZATMALARDA GELDİ

Yediği golün şokunu kısa sürede atan Kapaklı Sitespor, maç sonuna doğru baskılarını iyice arttırdı. 90+2 ve 90+4’de Ceyhun Büyükikiz ile 2 gol bulan Kapaklı Sitespor maçtan 3-1 galip ayrıldı.

“YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Yalçın Karamehmetoğlu, “Bugün güzel bir havada maç oynadık. Hava ve tribünler çok güzeldi. Maçı 3-1 kazandık, mutluyuz. Orta sıralardan üst sıralara doğru çıkıyoruz. Genç bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yılda birkaç takviye ile bu takımı şampiyonluğa oynatabiliriz diye düşünüyorum. Futbolcularımı, teknik heyeti ve hocamızı kutluyorum. Taraftarımıza da geldikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.