Tekirdağ Süper Amatör Ligi 6. Hafta Maçında Kapaklı Sitespor, Rakibi Saray Belediyespor Karşısında Kaptan Serkan Akyüz İle Bulduğu Gollerle 1 Puanı Hanesine Yazdırdı.

Kapaklı Sitespor’da Kaptan Serkan Akyüz, maçta attığı 3 mükemmel gol ile hattrick yaparak yıldızlaşırken, takımına 1 puanı kazandıran isim oldu. Saray Belediyespor’un golleri ise Bahadır, Gökhan ve Fevzi’den geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'da stada gelerek bir süre maçı izledi ve Kapaklı Sitespor'a destek verdi. Maçı Tekirdağ Bölge hakemlerinden Fifa kokartlı hakem Neslihan Muratdağı yönetti.

SARAY BELEDİYESPOR ETKİLİ BAŞLADI

Kapaklı Şehir Stadında Oynanan maça Kapaklı Sitespor Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, A. Malik, Serdar, Ceyhun, Serkan, Rahmi Saray Belediyespor ise Mehmet, Bayram, Ziya, Olcay, Fevzi, Hilmican, Bahadır, Roland, Türker, Gökhan ve Emre ilk onbiri ile çıktı.

Maça etkili başlayan taraf Saray Belediyespor olurken, 9. Dakikada Gökhan’ın şutu üst direkten döndü.  Saray Belediyespor, maçtaki ikinci önemli atağında dakikalar 11’i gösterirken, Bahadır ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik şansı yakalayan Kapaklı Sitespor, Rahmi ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı. 20. Dakikada gelişen Saray Belediyespor atağında Emre’nin şutunda üst direkten dönen topu Gökhan kafayla ağlarla buluşturdu 2-0

KAPTAN FARKI BİRE İNDİRDİ

2 golün ardından Kapaklı Sitespor, farkı indirmek için rakip kalede baskısını iyice arttırdı. 30. Dakikada Kapaklı Sitespor’un defans oyuncusu Uğur Hasko sakatlanarak oyundan çıkarken, yerine Emrah Sever dahil oldu. 35. Dakikada Kapaklı Sitespor’da Ceyhun’un golü ofsayt gerekçesiyle maçın hakemi Neslihan Muratdağı tarafından geçersiz sayıldı. İlk yarının son bölümlerinde baskısını iyice arttıran Kapaklı Sitespor, kaptan Serkan Akyüz’ün şık golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında Saray Belediyespor Bahadır ile yakaladığı gol pozisyonundan faydalanamazken, ilk yarı 2-1 Saray Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

1 PUAN SON DAKİKALARDA GELDİ

Maçın 2. Yarısında da etkili başlayan taraf Saray Belediyespor olurken, 65. Dakikada Fevzi’nin golüyle maçta durum 3-1 oldu.  Maçın 76. Dakikasında Bahadır’ın frikiği direkte patladı. 81 dakikada Serkan Akyüz’ün sert ve isabetli şutunu Saray Belediyespor kalecisi Mehmet son anda kornere çeldi. 84 ve 86. Dakikalarda Kapaklı Sitespor’da kaptan Serkan Akyüz tekrar sahneye çıktı. Attığı 2 mükemmel gol ile takımına beraberliği getirdi.

Maçın ilerleyen dakikalarında gol sesi çıkmadı ve her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Kapaklı Sitespor 6. Hafta sonunda 5 puanla 10. Sırada yer alırken, Saray Belediyespor, 8 puanla 7. Sıradaki yerini korudu.

kapakli_sitespor_saray_belediyespor2 kapakli_sitespor_saray_belediyespor1 kapakli_sitespor_saray_belediyespor