2016-2017 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, sezonun ilk maçında Muratlı Belediyespor’a kendi sahasında 1-0 mağlup oldu.

Altyapıdan oluşan genç bir ekiple mücadele eden Kapaklı Sitespor, güçlü ve tecrübeli rakibi Muratlı Belediyespor karşısında dişe diş bir mücadele sergilerken, maçtan puan koparmayı başaramadı.

Kapaklı Sitespor sahaya Yusuf,Melik,Emrullah,Doğukan,Uğur,Serdar,Rahmi,Ömer,Yusuf,Mert,Mazlum ilk onbiri ile çıkarken, Muratlı Belediyespor ise Ali, Aykut, Burak, Hakan, Eyüp, Melih, Görkem, İlker, Batuhan, Esen, Tolunay ilk onbiri ile çıktı.

Karşılaşmayı Tekirdağ İl Hakemlerinden Ahmet Doğan yönetirken, yardımcılıklarını Seda Çetin ve Tugay Günaydın üstlendi.

KAPAKLI SİTESPOR’UN ÇABASI YETMEDİ

Maçın ilk çeyreği karşılıklı ataklar ile geçerken, Kapaklı Sitespor ceza sahasına girmekte zorlanan Muratlı Belediyespor, 23. Dakikada Görkem Bilal’in ceza sahası dışından attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Sitespor’un ataklarından gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-0 Muratlı Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da her iki takımda ortaya koyduğu mücadele ile futbolseverlere güzel bir maç izletirken, Sitespor maçın son dakikalarına kadar beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Maçın uzatmalarında Mazlum ile yakaladığı pozisyondan yararlanamayan kapaklı Sitespor, maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.

“BUGÜN TOP BİZİ SEVMEDİ”

Karşılaşma sonunda konuşan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Kaybettiğimiz için üzgünüm. İyi mücadele ettik ama olmadı. İstediğimiz golü bir türlü bulamadık. Rakibimiz ceza sahasına girmeden maçı kazanmasını bildi. Çok güzel bir gol izledik hep beraber. Görkem kardeşimizi kutlamak gerek. Uzak mesafeden güzel bir attı. Muratlı Belediye Spor’a diğer maçlarında başarılar dilerim. Kendi takımımıza gelecek olursak, çok genç bir takımımız var. İyi mücadele ediyorlar. Futbolda böyle şeyler var. Bugün top bizi sevmedi. Direkten dönen bir pozisyonumuz var, gol olabilirdi. Uzatma dakikalarında Mazlum’la bir gol kaçırdık. Skoru dengeleyebilirdik. Bugün kısmet değilmiş. Her iki takımı da tebrik etmek lazım sporcu kardeşlerimize yönetim olarak güveniyoruz. Daha güzel günlerimiz olacak.” dedi.

kapakli_sitespor-2017