Kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Kapaklı Spor Bisiklet Grubu kurucu başkanlarından Mücahit Büyükbaş, Bisiklet grubuna vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Mandalı'yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

BİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretleri için Büyükbaş’a teşekkür etti.  Başkan Mandalı, “Kısa bir sürede kurulan ve faaliyete geçen Bisiklet grubumuzu önemsiyoruz. Hızla tükenen doğal kaynakların korunması ve fosil yakıt kullanımı ile doğaya salınan karbon miktarının düşürülmesi ancak planlama ve gereken aksiyonların alınmasıyla mümkün olacak. Kısacası çevrenin korunmasına, ulaşım alışkanlıklarımızı değiştirerek başlamak gayet mümkün, Biz Her zaman tüm etkinliklerinizde Kapaklı Belediyesi ve şahsım olarak imkanlarımız doğrultusunda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu yaz inşallah vatandaşlarımızın katılacağı geniş bir bisiklet turu organizasyonu planlıyoruz'' dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Mandalı açıklamasının devamında '' Bisiklet grubumuza bakım ve teknik konularda destek veren Arslan Bisiklet sahibi Şahin Arslan’a, Belediyemiz Spor işleri Müdürlüğüne, Kapaklı Spor Başkanı Hasan Dükkanlı 'ya , Belediyemiz Danışmanı Veli Çeken'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.